ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας:Εμπροσθοβαρή μέτρα για την οικονομία ΤΩΡΑ

Εμπροσθοβαρή μέτρα για την οικονομία ΤΩΡΑ

Αλληλεγγύη και μέτρα προστασίας για τις ευάλωτες ομάδες ΤΩΡΑ

Συνεδρίασε διαδικτυακά η ΝΕ Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην διεξοδική ανάλυση των μέτρων του οικονομικού προγράμματος  “Μένουμε όρθιοι”, που εξήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας. Προέκυψε η ανάγκη αναλυτικής επικοινωνίας των μέτρων με τους παραγωγικούς φορείς του νομού μας. Με κεντρικό σύνθημα “επιδοτούμε την εργασία” το πρόγραμμα απευθύνεται σε μισθωτούς, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και επιχειρήσεις, με στόχο να ανακοπεί η επερχόμενη ύφεση και ανεργία την επόμενη ημέρα της υγειονομικής κρίσης.

Οι καταστροφικές πλημμύρες απασχόλησαν τη ΝΕ και πέρα από τις άμεσες ενέργειες και την ερώτηση της βουλευτή του νομού, η ΝΕ συνηγορεί στα άμεσα μέτρα που πρότειναν οι δήμοι Αλιάρτου και Ορχομενού και οι φορείς των αγροτών.

Παράλληλα η ΝΕ θα προτείνει σε συνεργασία με την ΤΑ και τους αγροτικούς συλλόγους πρόγραμμα παρεμβάσεων και έργων, αλλά και της διαχείρισης της Κωπαΐδας προς την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την κυβέρνηση, ώστε να μην είμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές.

Με αφορμή το θάνατο κρατούμενης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, την ύπαρξη οικισμών Ρομά και προσφυγικών δομών στη Βοιωτία καλούμε την κυβέρνηση, τις μέρες αυτές, να προχωρήσει στα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τις ευάλωτες αυτές κοινωνικές ομάδες με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης.

Ευχόμαστε σε όλους τους συντοπίτες/σες της Βοιωτίας:

Υγεία, Κουράγιο, Αισιοδοξία και Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σχετικά